Have a (n)ice day! – Jégpályák Pesten

Kétrészes sorozatunk második epizódjában a budai lista után most a főváros pesti oldalának kedvenc jeges találkahelyeit szedjük sorba! Keresd fel a hozzád legközelebbi műjégpályát, vagy próbálj ki olyanokat, ahol eddig még nem jártál!
Bálna jég 
 
Lazíts a Duna-parti jégpályán, és gyönyörködj az eléd táruló panorámában: nappal a folyón megcsillanó nap, este pedig a főváros utánozhatatlanul színpompás és romantikus fénykavalkádja teszi különlegessé a korizást a Bálna jégen! 
 
Cím: Budapest, Fővám tér 11-12. (Pesti Duna-parton) 
Nyitvatartás: február 28-ig, mindennap 10-22h 
Jegyár: Ingyenes! 
www.balnabudapest.hu 
 
Hunyadi tér 
 
Ha terézvárosi lakos vagy, akkor jó, ha tudod, hogy neked egész télen van saját, ingyen látogatható jégpályád! Szerintünk ezt az élményt vétek lenne kihagyni! Ráadásul nemcsak egy baráti programnak, hanem akár edzésnek, vagy randinak is betudhatod ezt a jeges szuperkalandot! 
 
Cím: Budapest, Hunyadi tér (Terézváros) 
Nyitvatartás: február elejéig, mindennap 12-20h 
Jegyár: Csak terézvárosi lakosok használhatják, nekik viszont ingyenes! 
www.6.kerulet.ittlakunk.hu 
 
MÜPA jég 
 
Miért csak egy jégtánc show-ban találkozhatna a művészet és a korcsolya? Hiszen itt az élő példa előttünk: a MÜPA Budapest ugyanis már jó pár éve együtt ajándékozza ezt a két szuper időtöltést a városnak. A MÜPA jég, avagy a Kultúr Kültér elnevezésű csoda nem csak a kedvenc télis sportról szól: színes gyerekműsorok, lélegzetelállító újcirkusz-előadások, színházi produkciók, valamint könnyűzenei koncertek is várják a zimankó és a művészetek szerelmeseit. 
 
Cím: Budapest, Komor Marcell utca 1. (Pesti Duna-part) 
Nyitvatartás: január 28-ig, 14h-15:45, 16h-17:45, 18-20h 
Jegyár: érvényes MÜPA-jeggyel egy alkalommal ingyenes, különben 500 Ft 
www.mupa.hu/programok 
 
President Hotel jég 
 
Korcsolyáztál már a város felett? Ha nem, akkor itt a nagy alkalom, de a repetázókat is örömmel látják Budapest legmagasabban fekvő koripályáján. Lesd meg február végéig a President Hotel fényárban úszó luxusjegét, egészen pontosan a hotel legtetején! Tudsz romantikusabb találkahelyszínt? 
 
Cím: Budapest, Hold utca 3. (Arany János utcánál) 
Nyitvatartás: februárig, hétköznapokon: 16-20h, hétvégén: 14-20h
Jegyár: 990 Ft-ért 
www.hotelpresident.hu 
 
Újpest jég 
 
Nem kell ahhoz hatalmas hóvihar, hogy téli hangulatot varázsoljunk a város közepére. Elég egy szívmelengetően kivilágított jégpálya, izgalmas programokkal, és már meg is teremtődött az időjárás-független talpalatnyi tél, szinte varázsütésre. Az újpesti Szent István tér jege pedig pont ilyen! 
 
Cím: Budapest, Szent István tér (Újpest) 
Nyitvatartás: február 18-ig, hétfőtől csütörtökig: 15-19h, pénteken: 15-20h, szombaton: 9-14h és 15-20h, vasárnap: 9-14h és 15-19h
Jegyár: Ingyenes 
www.facebook.com/ujpestijegpalya 
 
Városligeti Műjégpálya 
 
A Városligeti Műjégpályát biztosan nem kell bemutatnunk senkinek sem, hiszen a szó legnemesebb értelmében vett klasszikusról van szó. S hiába mindenféle modernizálás, ezen a hatalmas jégen csúszni a mai napig egyet jelent a jóleső nosztalgiával. Aki volt már, annak azért, aki még nem próbálta, annak pedig éppen azért kötelező program a nagybetűs műjég! 
 
Cím: Budapest, Olof Palme sétány 5. 
Nyitvatartás: február végéig, hétfőtől péntekig 9-13h, 17-21h, szombaton 10-14h, 16-21h, vasárnap 10-14h, 16-20h 
Jegyár: 1000-2000 Ft (6 éves kor alatt ingyenes!) 
www.mujegpalya.hu 
Kurcz Orsi
2018.01.09
|


Játék
Az Én, Tonya a kilencvenes évek egyik legnagyobb amerikai médiabotrányának szatirikus feldolgozása, amelyet humorában mások mellett a Fargóhoz hasonlítanak. A film két színésznő, Margot Robbie és Allison Janney jutalomjátéka, akik egyértelműen Oscar-jelölésre is esélyesek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.