Kedvenc helyek

Elárulta új albumának címét Kylie Minogue

Tavasszal érkezik az ausztrál popdíva tizennegyedik nagylemeze, amely a hivatalosan megerősített információk alapján Golden néven kerül majd a boltok polcaira.
Minogue nagy visszatérése közelebb van, mint gondolnánk! A 48 éves szupersztár közel másfél év munkáját hagyja nyugodni soron következő anyagának dalaiban, amelyeket hosszas várakozás után kora tavasszal mutat be a közönségnek. Az album napra pontos megjelenési dátumát egyelőre nem közölték, de az biztos, hogy a lemez Golden címmel indul hódító útjára, a belsős hírek szerint valamikor március közepén. Kylie az új korong készítése során a legutóbbi, szakítással végződő párkapcsolatából inspirálódott, így a szakma legkiválóbb dalszövegíróit és producereit toborozta maga mellé, hogy mélyről felszakadó érzéseit fülbemászó slágerek formájában tálalhassa rajongóinak. A Golden első előfutára a tervek szerint január végén debütál majd egy single formájában.  
 
(breatheheavy.com) 
2018.01.11
|


Játék
2018-ban visszatért Budapestre a Murder – A Gyilkos Tárlat című kiállítás, ami közel 1000 m2-es kiállítótéren, 21 szobán keresztül mutatja be az elmúlt évszázadok leghíresebb gyilkosságait.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.