Kedvenc helyek

Meghan Trainor: „Az egész családom énekel az új lemezemen”

Elkészült Meghan Trainor legújabb albuma. A Grammy-díjas énekesnő elmondása szerint egy igazán személyes és intim anyaggal készül a rajongóinak, ugyanis új dalainak munkálatából ezúttal szerelme és a családja is kivette a részét.
Az átlagos családok közös programként vacsorákat rendeznek, kirándulnak vagy éppen elutaznak valahová, azonban Trainoréknél más a szokás: a fiatal popsztár a legutóbbi interjújában ugyanis elmesélte, hogy a szerettei minden alkalommal elkísérték a stúdióba, sőt még a dalok megszületésében is segédkeztek. „A családommal minden nap stúdióba jártam. Mindenki énekel az új lemezen, még a vőlegényem, Daryl is” – lepte meg közönségét az amerikai popcsillag. Az All About That Bass című slágerével berobbanó énekesnő debütálása óta sikert sikerre halmoz, így a kritikusok és a rajongók is magasra helyzeték a mércét az új, immáron harmadik Meghan-koronggal kapcsolatban. Hogy az új album pontosan mikortól lesz hallgatható, az egyelőre kérdéses, de az előzetesen elhintett információk alapján érdemes lesz kivárni a „családi projekt” megjelenését.  
 
(www.breatheheavy.com) 
2018.01.15
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.