Kedvenc helyek

Táncra invitál Kylie Minogue

Dancing néven debütál az ausztrál énekesnő legfrissebb kislemezes dala. A hivatalos bejelentés alapján az új single január 19-én indul hódító útjára az érkező nagylemez első hírnökeként.
Lassan már négy éve annak, hogy Kylie Minogue utoljára nagylemezzel jelentkezett. Az énekesnő azonban az elmúlt időszakot sem töltötte tétlenül, szerelmi csalódását munkaterápiával orvosolta, így 2016 őszén hozzá is látott soron következő, immáron 14. lemezének elkészítéséhez. A mostanra késznek tekinthető projekt eredménye a tervek szerint már kora tavasszal a boltok polcaira kerülhet, azonban a Golden címet kapó korong érkezése előtt egy beharangozó single-t biztosan megjelentet a 48 éves szupersztár.  
 
A Dancing című szám az előzetes hírek szerint merőben különbözik majd az eddig megszokott Kylie-daloktól, amely a popelőadók körében mostanában divatos county-dance stílusban született meg. „Megígértem a rajongóimnak, hogy a szívem-lelkem beleteszem ebbe a lemeze, és álltam a szavam. Nagy kihívást jelentő és szórakoztató volt, de abszolút megérte. A munka teljesen más irányt vett, de összességében véve azt mondhatom, hogy egy vérbeli Kylie-anyagról beszélhetünk" – mesélt a felvételről a Spinning Around énekesnője.  
 
(www.breatheheavy.com) 
2018.01.16
|


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.