Kedvenc helyek

Jennifer Lopez, Cardi B és DJ Khaled egy közös dalban

Jennifer Lopez garantáltan szeretné új dalát a toplisták élén látni, így a rapvilág jelenlegi két legnagyobb slágergyárosát fogta be maga mellé, hogy elkészítsék a tavasz legnagyobb partyhimnuszát.
Már jó ideje a levegőben kering JLo soron következő spanyol albumának híre, azonban az eddig kiadott kislemezeken kívül nem sok minden garantálja a szóban forgó korong érkezését. A legfrissebb hírek szerint Lopez ettől függetlenül továbbra is szorgosan stúdiózik, ráadásul két kollégáját is felkérte, hogy legyenek segítségére a kreatív munkában: az énekesnő legújabb dalában az ikonikus rapper, DJ Khaled és az üstökösként feltörekvő rapcsillag, Cardi B is közreműködik.
 
A Quiero Dinero névre hallgató szerzemény a kiszivárgott részletek alapján egy tüzes, táncolható dalnak ígérkezik, így nagy valószínűséggel méltó utódja lesz az eddig megjelent Ni Tú Ni Yo és Amor, Amor, Amor című single-öknek. Az albumhoz hasonlóan az új dal megjelenését is homály fedi, de bennfentes információk alapján a tavaszi szezonban várható az érkezése.  
 
(www.breatheheavy.com) 
2018.01.17
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.