Kedvenc helyek

Canto Drum, Kézdy Luca & Kalahári – Kelet felé

[ world music ]
Budapest, Gólya, 2018. január 25. 20:00
Mintha már jártál volna itt. Madártávlatból ismerős a táj, de tudod, hogy eddig sosem léptél erre a fantáziaföldre, hiszen még csak most válik valósággá. Ilyen kalandokba bocsátkozhat az a felfedező, aki gólyaszárnyra kel és „Kelet felé” vitorlázik.
A Cantro Drum duó repül be elsőként a hallójáratokba: Brátán Vera érzékeny énekhangja és Mády Kálmán ütői egy bensőséges közeget teremtenek.
 

 
Majd ezen az – ezereggyel is felérő – éjszakán Kézdy Lucával egészül ki a Kalahári. A Santa Divert vezető hegedűslány varázslatos játéka az orientális etno avantgarde férfitrió szabad szelleméhez szervesen képes kapcsolódni. Mezey Péter fuvolával, Lábos Szabolcs húros hangszerekkel (tar és saz, többek közt), illetve Mády Kálmán extra ütőhangszereivel kelti azt az érzést, mintha Észak-Afrika lankái és dűnéi felett szállnánk. 
 

 
Ingyenes! 
Air
2018.01.19
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.