Black Sea Diary – Felix Stephan Huber, Philip Pocock

Budapest, Inda Galéria, 2017. november 22. - 2018. február 23.
Egy korszakos jelentőségű projektet elevenít fel az INDA Galéria: a kiállítótér projektszobájában Philip Pocock és Stephan Felix Huber Black Sea Diary című munkáját ismerhetik meg a látogatók.
1993-ban egy akkor Kölnben élő kanadai egy svájci művésszel összefogva az adott pillanatot bemutató eseménnyé, vagyis valóban kortárssá, azonos idejűvé tette az az évi Velencei Biennálét. A két alkotó az adott kor legkorszerűbb eszközeivel, egy digitális kamerával és egy laptoppal felszerelkezve Passautól a Duna-deltáig utazott, az útjukról készült digitális naplót pedig telefaxon, valós időben küldték a Velencei Biennálé Casino Container Electronic Café helyszínére. Ez volt az első művészeti projekt, ahol digitális kamerát használtak az alkotók, Pocock és Huber a technológia alkalmazásának szempontjából pedig új fejezetet nyitott a kortárs művészetben, szemléltetve, hogy a művészet alkalmas a világ real-time megmutatására is.
2018.01.22
|
(4 kép)


Foltvarró kiállítás.
Budapest, Óbudai KK – Békásmegyeri KH, november 26. - december 11.

Kazovszkij 10.
Budapest, Átrium Galéria, 2018. november 22. - 2019. január 20.

Játék
Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok... Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.