Kedvenc helyek

Ed Sheeran kész feladni a karrierjét

A Shape Of You világhírű énekese a Daily Starnak adott nyilatkozatában közölte, hogy ha menyasszonyával felmerülne a családalapítás gondolata, minden további nélkül hajlandó lenne félbeszakítani szépen ívelő karrierjét.
A napokban robbant a hír, hogy Ed Sheeran eljegyezte kedvesét, Cherry Seabornt. A szerelmesek már gyerekkoruk óta ismerik egymást, de csak 2015-ben kezdték el szorosabbra fűzni kapcsolatukat, mostanra pedig már készen állnak arra is, hogy Isten színe előtt esküdjenek örök hűséget egymásnak. Természetesen az örömhír bejelentését követően a riporterek rögtön lecsaptak a friss jegyes brit zenészre, és megpróbálták kifaggatni az eljegyzés részleteivel és jövőbeli terveivel kapcsolatban. 
 
Mr. Sheeran rajongói azonban nem sokáig örülhettek, ugyanis az énekes legutóbbi interjújában kijelentette, hogy magánéletét prioritásként kezelve bármikor képes lenne arra, hogy felhagyjon a zenéléssel. „A lelkesedésem nyilván alábbhagy majd, ha gyermekeim lesznek. Nem fog érdekelni más, mint hogy van egy másik életem, amire vigyáznom kell. Számomra evidens, hogy ha már családod van, csak egyetlen célod lehet: hogy jó szülő legyél” - fejtette ki álláspontját Ed.
 
Hogy mikorra várható a slágergyáros szupersztár visszavonulása, az egyelőre kérdéses, de annyi bizonyos, hogy idén még biztosan nem tűnik el a porondról, ugyanis november elejéig járja majd a világot nagy sikerű turnéjával. 
 
(breatheheavy.com) 
2018.01.23
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.