Kedvenc helyek

Újra világ körüli turnéra indul Britney Spears

Végre az egész világ kaphat egy kis darabot Britney-ből: a Piece Of Me show Las Vegas után több amerikai és európai városban is megtekinthető lesz a nemzetközi rajongók legnagyobb örömére.
Britney Spears 5 év rezidensség után hagyta el a Planet Hollywood koncerttermét. A rajongók azt gondolták, hogy az állandó koncertezés után kedvencük karrierjében most egy kis szünet fog következni, azonban a pophercegnőnek esze ágában sincs megpihenni, sőt: készen áll arra, hogy a vegasi közönség után az egész világnak bemutassa nagy sikerű műsorát. Spears a tavalyi évben néhány koncert erejéig Ázsiába már ellátogatott a szóban forgó turnéval, 2018-ban azonban az USA-t és Európát célba veszi. „Nagyon izgatott vagyok, hogy Piece Of Me turnéval ellátogathatunk Észak-Amerika, Európa és az Egyesült Királyság néhány városába! Nyáron találkozunk!” – jelentette be az örömhírt Britney. A 23 állomásos koncertsorozat július 12-én startol Washingtonból és Londonban zárul majd augusztus 24-én. 
 
(breatheheavy.com) 
2018.01.25
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.