Kedvenc helyek

A nőkért harcol legújabb videójával Pink

Az igazán vad szíveket nem lehet összetörni. Legalábbis Pink állítása szerint. Megérkezett a kétgyermekes világsztár legújabb videoklipje, amely egyben a harmadik single a Beautiful Trauma című korongról.
Wild Hearts Can’t Be Broken néven debütált az amerikai énekesnő, Pink legújabb kisfilmje. A dal január 28-án élőben is elhangzott a Grammy Awards díjátadón, másnap pedig már vizuált is kapott a popdíva VEVO csatornáján. A lassú tempójú, zongoraalapokra építkező szám nagy valószínűséggel nem fog a toplisták élén kikötni, de aktualitása révén nem is azzal a céllal jelent meg: a So What énekesnője ezzel a felvétellel szeretné támogatni a mostanában egyre intenzívebb megmozdulásokat, amelyek a nőket ért atrocitásokat kívánják felszámolni. A klip a fellépéshez hasonlóan rendkívül egyszerű, fekete-fehér stílusban készült, hanyagolva a giccses jelmezeket és beállításokat. Pink egy fehér felsőben és farmerban áll a kamera előtt és énekli rajongóinak a kitartásra és a „harca” buzdító sorokat: a szabadságért küzdeni kell. 
 

 
(billboard.com) 
2018.01.30
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.