Kedvenc helyek

Minimal Klezmer (I)

[ jazz / world music ]
Budapest, Szimpla Kert, február 14. 20:00
Aki a Valentin-napot nem plüssmackók alá eltemetve szándékozik tölteni, és a fülét is cukormentesen szeretné tartani, annak jó választás lehet a velencei Minimal Klezmer ajándék koncertje. Ez az improvizatív klez-jazz befogadható, sőt: megszívlelendő!
A klasszikus muzsikák, a keleti folkzene és a klezmer sajátos elegyét csalogatja ki hangszereiből Francesco Socal klarinétos-énekes, Roberto Durante melodikás-zongorista-perkás és Enrico Milani csellista. A 2011-ben, London utcáin verbuválódott olasz trió – a nevével ellentétben – kimaxolja, amit csak a fenti stílusok lehetővé tesznek, plusz a szakralitás és a kabaré világát is képes egyszerre megjeleníteni műsorában, akárcsak tették ezt már a velencei karnevál Carnevalanga Fesztiváljának nyitókoncertjén, vagy a Frankel Leó utcai zsinagógában. 
 
Ingyenes! 
 
Air
2018.02.01
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.