Kedvenc helyek

Táncos lábú cowgirlként tért vissza Kylie

Három év után új videoklippel örvendeztette meg rajongóit Kylie Minogue. A Dancing című kisfilm a showgirl 14. lemezének első vizuális előfutára.
When I go out, I wanna go out dancing – hallható a díva új dalának refrénjében. A 49 éves ausztrál szupersztár komolyan gondolta visszatérő szerzeményének mondanivalóját, és egy ízig-vérig bulis, táncolható slágerrel támadta be a toplistákat az év elején. A dalhoz egy hozzá dukáló táncos klip készült, amelynek több mint három percében Kylie fiatalokat megszégyenítő módon ropja a táncparketten. 
 
A western stílus jegyeivel fűszerezett videó az érkező Golden album anyagából is ízelítőt ad, amely egy teljesen új szintre emeli majd Ms. Minogue karrierjét: a lemezre szánt country-dance számok merőben különböznek az eddig megszokott slágerektől, azonban az énekesnő elmondása szerint a stílusváltás egy cseppet sem csorbította egyéniségét, és egy nagyon kylie-s albumra számíthatnak a rajongók. A Golden megjelenésig azonban még egy kicsit várnunk kell, de addig is irány a parkett, és ahogy az All The Lovers pacsirtája énekli: legyen tánc, tánc, tánc! 
 

 
(breatheheavy.com) 
 
2018.02.01
|


Játék
Megérkezett a Walt Disney animációs stúdiójának újabb térdcsapkodóan vicces és kreatív kalandfilmje, a Ralph lezúzza a netet!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.