Kedvenc helyek

Filmzenei slágert készített a The Weeknd és Kendrick Lamar

A hamarosan mozikba kerülő Black Panther című film kapcsán fogott össze a The Weeknd és Kendrick Lamar, hogy elkészítsék a Chadwick Boseman főszereplésével érkező mozi betétdalát.
Szinte még le sem csengett a felhajtás Kendrick Lamar grammys díjesője után, de az amerikai rapper máris új sikerszerzeménnyel rázza fel a világot. Február első péntekén debütált a harmincéves MC legújabb dala, a Pray For Me, ami a Black Panther (Fekete Párduc) filmzenei korongján kapott helyet. Kendrick a szóban forgó dalban nem egyedül hallható, ugyanis az etiópiai popmogul, a The Weeknd hangja is felcsendül a Frank Dukes és Doc McKinney által producerelt trackben.
 
Habár kettejük duettje nagy szenzációként ütötte fel fejét a zenei berkekben, nem ez az első alkalom, hogy két szupersztár együtt dolgozott: Lamar hallható a The Weeknd Starboy albumának Sidewalks című dalában is, amely még 2016 novemberében került kiadásra. A Black Panther: The Album soundtrack február 11-én jelenik meg világszerte.  
 

 
(breatheheavy.com) 
2018.02.02
|


Játék
Az Illumination és a Universal Pictures bemutatja Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült legújabb animációját, A Grincset.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.