Kedvenc helyek

Megosztja a véleményeket Justin Timberlake Super Bowl-os fellépése

Évről évre egyre nagyobb elvárásokkal ülnek le a televízió elé azok, akik az amerikai futball helyett a mérkőzés félidejében bemutatott show-ra kíváncsiak, sok fellépőnek azonban nem sikerül megugrani a zenerajongók által felállított mércét.
Justin Timberlake-et érte a megtiszteltetés, hogy az idei évben szórakoztassa az immáron 52. Super Bowl közönségét a mérkőzés félidejében. A frisslemezes énekes a több mint 10 perces produkciójában karrierjének legnagyobb slágereit válogatta össze, így táncból és bulizásból nem volt hiány, azonban egy valami nagyon hiányzott a performanszból: a látványvilág. Lady Gaga tavaly a levegőben röpködős koreográfiáival és gigantikus díszleteivel rögtön lekenyerezte a nézőközönséget, Justin rendkívül minimalista előadása viszont csúnyán elvérzett kolléganőjének fellépésével szemben. Habár a minikoncert ettől függetlenül színvonalas és összeszedett volt, sok jelenlévő inkább érezte magát egy hatalmas összegyetemi bulin, mintsem egy nívós rendezvényen. 
 

 
Mr. Timberlake pedig mindent megtett a siker érdekében, még egy Prince tribute-ot is beépített a fellépésébe, hogy ezzel tisztelegjen a hétszeres Grammy-díjas zenész előtt, aki a sporteseménynek otthont adó Minnesotában látta meg a napvilágot 59 évvel ezelőtt. Egy szó mint száz, a fanyalgó megjegyzések ellenére egy remek produkciót vitt színpadra a Pop Hercege, amely márciustól Amerika legtöbb városában újra átélhető lesz a Man Of The Woods Tour keretein belül.  
 
(breatheheavy.com) 
2018.02.05
|


Játék
A tízéves Fortepan anyagából vonultat fel egy több mint háromszáz darabos válogatást a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.