A Pesti Estek bemutatja: Vök (IS), Tape Delay - Nyerj páros jegyet!

Nem kell Izlandig utaznia annak, aki kíváncsi a szigetország aktuális popzenei kultúrájára, ugyanis februárban Budapestre érkezik az elektronikus dream-pop műfaj feltörekvő formációja, a Vök.
Az izlandi titánok egy kísérleti zenei tehetségkutatóban mutatkoztak be, azóta sikert sikerre halmozva gyártják dalaikat és mutatják be őket szerte a világon. A Vök könnyed dallamai február 24-én az A38 Hajó színpadán kelnek majd éltre, közvetlenül a hamarosan első nagylemezét megjelentető Tape Daley fellépése után.  
 

 
Helyszín: A38 Hajó
 
Időpont: 2018. február 24. szombat, 20:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Melyik évben tűnt fel a Vök nevű zenekar?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: február 20., kedd 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.