Kedvenc helyek

Ismét kénytelen volt lemondani a turnéját Lady Gaga

Mostanában csúnyán rájár a rúd Lady Gagára. Az énekesnőn ismét úrrá lettek betegségének szűnni nem akaró tünetei, így hátralévő tíz európai koncertjét sem tudta már bevállalni.
Tavaly nyáron indult meg a lavina Gaga karrierjében, amikor az éppen útjára indult Joanne World Tour koncertjeit pár állomás után el kellett halasztani a díva egészségügyi állapota miatt. Az izomfájdalmakkal járó fibromyalgia miatt a Lady pár hónapos pihenőre kényszerült, azonban ősszel már újult erővel lépett színpadra népes közönsége előtt Észak-Amerikában. A meglehetősen gyors felépülést követő időszakot azonban sem a popsztár, sem pedig a rajongói nem élvezhették sokáig, ugyanis a turné záró előadásait ismét le kellett mondani. 
 
A popsztár egyre erősödő fájdalmai miatt képtelen lenne estéről estére telt házas közönség előtt zenélni, ezért egy személyes közleményben közölte követőivel a számára is lehangoló hírt: „Elmondani nem tudom, hogy mennyire le vagyok sújtva. Az orvosi csapatom döntése alapján kénytelen vagyok otthon lábadozni. Mindennél jobban szeretem ezt a show-t, és Titeket is, de most minden kicsúszott az irányításom alól. Ígérem, hogy visszatérek hozzátok, de most magamat kell előtérbe helyeznem, a felépülésem a legfontosabb”. 
 

 
A kialakult helyzet miatt sok mindenkiben megfogalmazódott a kérdés, hogy vajon a Paparazzi énekesnője tudja-e majd vállalni az idei évre lekötött Las Vegas-i rezidenskoncerteket, azonban a szervezők mindenkit megnyugtattak, hogy a turné elhalasztása jelen esetben nem befolyásolja a 74 dátumos koncertsorozatot. 
 
(breatheheavy.com) 
2018.02.06
|


Játék
A tízéves Fortepan anyagából vonultat fel egy több mint háromszáz darabos válogatást a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.