Kedvenc helyek

Billboard Latin Music Awards: megvannak a 2018-as jelöltek!

A tavalyi évben a toplisták dobogóit főként a spanyol nyelvű dalok uralták, ezek a Billboard Latin Awards kategóriáira is hatást gyakoroltak, így a 2017-ben sokunk által skandált vírusslágerek közül kerültek ki a díjátadó idei jelöltjei.
Kihirdették a 2018-as Billboard Latin Music Awards idei jelöltjeit. A több mint 20 éve megrendezésre kerülő díjátadó idén is azokat az előadókat és zenészeket jutalmazza, akik az elmúlt időszakban latin nyelven alkottak maradandót a zenei életben. Az idei gála legnagyobb húzóneve egyértelműen J Balvin, aki Mi Gente című szerzeményének köszönhetően 12 jelölést zsebelt be. Szintén ugyanennyi kategóriában esélyes a győzelemre a kolumbiai popdíva, Shakira, aki májusban egy komplett spanyol lemezzel örvendeztette meg közönségét, ezzel kiérdemelve a díjátadó ítészeinek elismerését is.
 
 
 
Őket követi a sorban a Despacito két fenegyereke, Luis Fonsi és Daddy Yankee, valamint Maluma és Ozuna, akik 10 Billboard-trófeával gazdagodhatnak a nívós este folyamán. Szintén jelölték a világhírű énekesnőt, Beyoncét is, aki Balvinnal közös remixe kapcsán kerülhetett fel az esélyesek listájára. A gálán fellépők névsorát egyelőre homály fedi, de az idei jelöltek alapján mindenképp nagy show-ra számíthatnak a nézők április 26-án. 
 
(billboard.com) 
 
2018.02.08
|


Játék
Csinos lányok, színes ruhák, látványos mozdulatok, karneváli hangulat március első napjaiban a Tüskecsarnokban!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.