Kedvenc helyek

YOULÏ - A nagy csajos este

[ pop / r&b ]
Budapest, Kuplung, március 8. 19:00
Nőnapra hívja össze bulizni a lányokat (és az érdeklődő fiúkat) Horányi Juli. „A nagy csajos estét” nem sajátítja ki magának a cool énekesnő: az Eurovízión is szerepelt Boggie mellett az r&b-vonalon mozgó Stahl Barbi is az oldalán fog tündökölni.
A díszlettervező-énekesnőt megcsodálhattuk már a Plüsss, majd a mïus formációkban, most saját zenekarával invitál egy Holdutazás-os kalandra. Az eklektikus dalok három év alatt íródtak, és Juli erre a feminin estre berántja az elektronikus r&b-ben utazó Stahl Barbit (Babé Sila) is. Eljön Boggie is, akinek Parfüm című dala sikeresen meghódította már az érzékszerveket. Bubnó Lőrinc, Weisz Nándi és Gátos Bálint járul hozzá muzsikusként a koncert fényéhez, majd az egzotikus DJane, Nara pörget nőcis r&b és vagány trap korongokat. Irány Horány(i), azaz a YOULÏ-buli! 
 
Jegyár: 1800 Ft, elővét: 1000-1400 Ft 
Air
2018.02.09
|


Játék
2018. július 4-7-ig az Anna and the Barbies zenekar szervezésében idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Woodstock az Ugaron „szabadság-fesztivál”, melynek az ópusztaszeri Akhal Ménes ad otthont.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.