Kedvenc helyek

Zaporozsec lemezbemutató, vendég: eXtensive

[ pop / rock ]
Budapest, Akvárium Klub, 2018. február 17. 19:00
Az Akvárium Klub színpadán mutatja be legújabb albumát a Zaporozsec. A szentgotthárdi zenekar megalakulása 2004-re tehető, amikor három osztálytársból lett jó barát összefogott, és álmaik első mérföldköveként elkezdtek közösen zenélgetni.
Az először csak hobbiszintű szárnypróbálgatások egyre több pozitív visszajelzést hoztak a formáció számára, így 2007-ben beneveztek az Átjáró Tehetségkutatóra, ahol elsöprő sikert arattak. A győzelem megadta az utolsó löketet a srácok számára, így az immáron négytagúvá bővült Zaporozsec elkészítette első demófelvételét, 2011-ben pedig már saját lemezt jelentett meg. A banda közben olyan neves együttesekkel lépett színpadra, mint a Quimby vagy a 30Y, de a koncertezés mellett a Fonogram-jelölt formáció egy cseppet sem pihent: folyamatosan készültek az új dalok, amelyek most egy albumba rendezve debütálnak február 17-én a budapesti közönség előtt. 
 
Jegyek: 1290-1990 Ft 
Ferencz Sándor
2018.02.09
|


Játék
A szépség és a szörnyeteg alkotói ezúttal a Diótörő meséjét dolgozták fel újszerű, mágikus tálalásban, nagyszerű színészek közreműködésével.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.