Nyerj páros jegyet a Budapest Kupa - Nemzetközi Szinkronkorcsolya Versenyre!

Varázslatos élményben lehet része azoknak, akik március 2. és 4. között a Homoktövis utcai Vasas Jégcentrumba (volt Jégpalota) látogatnak, itt kerül ugyanis megrendezésre a Budapest Kupa - Nemzetközi Szinkronkorcsolyázó verseny.
A rendezvényen csaknem 15 ország 2000 versenyzője képviselteti magát. Jégre lépnek többek között az oroszok aktuális világbajnokai Paradise nevű csapatukkal, de a svédek ötszörös világbajnoka, a Team Surprise, valamint a legjobb tíz között jegyzett Team Berlin nevű formáció is bemutatja programját. Láthatjuk továbbá a magyar válogatott, a Passion műsorát is, ami nagy büszkeség lehet a hazai nézőknek. Fellépnek még amatőr és gyermek csapatok, de a versenyszámokon kívül számos családi programon is részt vehetnek a látogatók, nem utolsósorban pedig a megnyitó és a díjátadó ceremóniák is sok izgalmat tartogatnak.
 

 
Helyszín: Vasas Jégcentrum (Jégpalota - 1046 Homoktövis u. 1.)
 
Időpont: 2018. március 2-4.
 
Ha szeretnél jegyet nyerni az eseményre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A verseny melyik napján mérkőznek meg egymással a gyermek és az amatőr csapatok?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a rendezvényre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: február 25., vasárnap 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.