Kedvenc helyek

Broadway-musicalen dolgozik Lana Del Rey

Dráma és könnyek a színpadon. Lana Del Rey az indiepop ugródeszkák után a színházi világban is kipróbálná magát, így már gőzerővel dolgozik élete első musicaljén, ami a tervek szerint pár év múlva színpadképes állapotban lesz.
Az indiepop királynőjével az L'Officiel USA szerkesztője, William Defebaugh készített egy hosszabb interjút, amely során az énekesnő egy olyan eddig titkos projektjét is elhintette, ami minden szempontból új szintnek minősül munkásságában. A Born To Die „mindig szomorú” énekesnője elárulta, hogy nem olyan rég felkérték egy Broadway-musical megírására, amelyre annak ellenére rögtön rábólintott, hogy korábban még nem mozgolódott ilyen terepen. 
 

 
Lanának azonban nem egyedül kell megbirkóznia a feladattal, ugyanis jó barátjával és zenésztársával, Rick Nowelsszel fogott össze a megbízás kapcsán, aki olyan nagy sikerű dalok megszületéséhez asszisztált, mint a Summertime Sadness, a Young and Beautiful és a tavaly megjelent Lust For Life.
 
„Gondolkodtam azon is, hogy egy önéletrajzi darabot írok valakiről, azonban az nem lett volna elég hiteles. Igazából egy musical megírására kértek fel, amihez hozzá is láttam. Ez a Broadway számára készül majd. Talán két-három éven belül be is fejezem majd, Rickkel már írtunk pár dalt, meglátjuk” - mesélte William-nek a 32 éves díva.  
 
(breatheheavy.com) 
2018.02.09
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.