Kedvenc helyek

Új hangzással hódít Calvin Harris

Nemcsak új slágerrel, de friss hangzásvilággal is jelentkezett Calvin Haris: megjelent a skót DJ legújabb dala, a Nuh Ready Nuh Ready, ami a mostanában nagy népszerűségnek örvendő PartyNextDoor közreműködésével született meg.
Tavaly júniusban jelent meg Funk Wav Bounces Vol. 1 című albuma, azonban máris új dallal bővíti zenei diszkográfiáját a skót DJ. Calvin Harris ezúttal azonban kerülte a munkásságát beskatulyázó hangzáselemeket, és egy teljesen új irányvonalat foganatosított karrierjében. A Nuh Ready Nuh Ready névre keresztelt single ízig-vérig a jamaikai zenekultúra stílusjegyeit viseli, amelyet a 90-es évek house-hangzásával spékelt meg Jahron Anthony Brathwaite, ismertebb nevén PartyNextDoor segítségével. 
 
Calvin elmondása szerint azon felül, hogy fejet hajt kollégája tehetsége előtt, a közös munkát is nagyon élvezi a kanadai rapper-producerrel, így nem meglepő, hogy már nem egy közös produkció jegyzi kettejük nevét. „Az írói vénája és a hangja szerintem a legjobbak közé sorolandó. Dolgoztam együtt vele a legutóbbi lemezemen, azonban túl óvatos voltam, és nem használtam ki eléggé a tehetségét. Szégyelltem magam, mert egy kicsit alábecsültem őt”. 
 

 
Hogy mennyire lesz sikeres az új stílus, az még szó szerint a jövő zenéje, de Mr. Harris korábbi munkáit ismerve garantáltan nem okoz majd csalódást, és idén is a legnagyobb bulihimnuszokat szolgáltatja majd közönségének.  
 
(billboard.com) 
2018.02.10
|


Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.