Programok Kelet és Nyugat között a Hopp Múzeumban

A Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum Sanghay – Shanghai. Párhuzamos eltérések Kelet és Nyugat között című kiállítása április 8-g látható. A múzeum a tárlathoz kapcsolódóan izgalmas programokkal, exkluzív tárlatvezetésekkel és filmklubbal várja az érdeklődőket.
Február 17-én családi napot rendeznek a távol-keleti kultúra szerelmeseinek. Február 23-án 18 órától a Hsiao-hsien Hou Sanghaj virágai című, 1998-as filmjét nézhetjük meg Vincze Teréz filmesztétával. A márciusi alkalmon pedig a Karády Katalin főszereplésével készült Machita című filmet vetítik le, a filmvetítés után Kurutz Márton filmtörténész segítségével többet is megtudhatunk a korabeli filmgyártásról és arról, hogyan kerülhettek a műtárgyak a filmvászonra.
2018.02.12
|
(14 kép)


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.