Kedvenc helyek

Nem lesz Spice Girls-turné

A híresztelésekkel ellentétben nem fog turnéra indulni a visszatérésre készülő ikonikus lánybanda, a Spice Girls. A koncert körüli híreket az egyik tag, Victoria Beckham tisztázta, akit a Vogue riportere faggatott a témával kapcsolatban a New York-i divathéten.
Gyásznapként könyvelték el a Spice Girls-rajongók a New York-i divathét azon pillanatát, ahol Beckhamné nyers őszinteséggel oszlatta el a banda nagy comebackjével kapcsolatos tévhiteket. Az énekesnőből lett modell és divatmogul a Vogue magazin riporterének nyilatkozott a vörös szőnyegen, mely beszélgetés a világot hetek óta lázban tartó Spice Girls-visszatérés köré épült.
 
Victoria megragadta az alkalmat és elárulta, hogy még semmi konkrétat nem foganatosítottak az újraegyesüléssel kapcsolatban, azt viszont határozottan megerősítette, hogy semmilyen formában nem fognak színpadra állni a közeljövőben. „Nem fogok turnézni. És a lányok sem fognak” - fogta rövidre a focistafeleség.
 

 
Elmondása szerint az egykori bandatagokkal való múltkori találkozó csak egy egyszerű baráti ebéd volt, ahol elkezdték feltérképezni az esetleges lehetőségeket, így szóba került egy tévéműsorban való szereplés lehetősége, egy tehetségkutatós produkció és egy best of lemez megjelentetése is, de semmiben nem egyeztek még meg, így minden felröppent pletyka hamis.  
 
(breatheheavy.com) 
 
2018.02.14
|


Játék
Alig egy éve annak, hogy a rockklasszikusok feldolgozásában utazó belga hetesfogat először hallatott magáról.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.