Kedvenc helyek

Zaporozsec: Pixelek

Megjelenés: 2018. február 16.
est.hu:
8/10
|
olvasói
9/10 (1)
[ pop / rock ] Zenei diszkográfiájukat megvizsgálva bátran nevezhetnénk a Zaporozsec együttest a magyar Maroon 5-nak, leszámítva azt, hogy ők négyen vannak, és kicsit „alterebb” zenét játszanak, mint külföldi kollégáik.
Az osztálytársakból alakult formáció 2004 óta ontja magából a saját szerzeményeket, de pályafutásának legnagyobb mérföldköve első nagylemezének megjelenéséhez köthető, amely sokat lendített a még szárnyait bontogató Zaporozsec karrierjén: egyre több koncertfelkérés érkezett a srácokhoz, ráadásul már olyan elismert együttesek előzenekaraként is játszhattak, mint a 30Y, a Quimby és Péterfy Boriék. A zenekar 2016-ban a Nagy-Szín-Pad! tehetségkutató elődöntőjében a budapesti közönségnek is bemutatkozott, aki rögtön szívébe fogadta a négy szentgotthárdi fiatalt. 
 
A Zaporozsec 2018. február 17-én ismét visszatér két évvel ezelőtti megmérettetésük helyszínére, az Akvárium Klubba, ahol második albumuk bemutató szeánszát tartják. Az új, Pixelek névre keresztelt korong 13 dalt sorakoztat fel, amelyek közül a Kicsit még és a címadó Pixelek című szerzemény sokaknak ismerős lehet a különböző médiaplatformokról. A szombati koncerten bizonyára a Movie Star is felcsendül majd a lemezről, amelynek lendületes, táncolható stílusa pontos képet ad az új anyag irányvonaláról.
 
 
 
Dallista:
 
1. Szia, helló 
2. Szeretnék 
3. Kedves Jocó! 
4. Pixelek 
5. Movie Star 
6. Éjjeli pillangó 
7. Szellő 
8. Kicsit még 
9. Dinamó 
10. Nincs tovább 
11. Négyzetek közt 
12. Kicsit még (remix) 
13. Pixelek (remix) 
 
Kiadó: ko records 
 
Ferencz Sándor
2018.02.19
|


Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.