Kedvenc helyek

A Harvard szerint Solange Knowles az év előadója

A Harvard Egyetem az év művészének kiáltotta ki Beyoncé kevésbé ismert, de annál tehetségesebb húgát, Solange Knowlest. A 31 éves énekesnő, színész és modell március 2-án egy ünnepélyes ceremónia keretein belül veheti át a neki ítélt alapítványi életműdíjat.
Beyoncé testvére olyan, mint az a virág, ami fény helyett árnyékot igényel a kinyíláshoz: a fiatalabbik Knowles lánynak lényegesen kevesebb jutott a rivaldafényből, mint világsztár nővérének, bár így is sokra vitte kitartásának és tehetségének köszönhetően. Solange 2003-ban jelentette meg első albumát, amely mérsékelt sikert aratott, így letérve a Bey által kitaposott útról, egy teljesen más irányba indulva kereste a saját hangját - amit látszólag meg is talált. A soul-funk vonalon kísérletező énekesnőt azóta Grammy-díjas előadóként ünnepli a közönség, sokatmondó, társadalom-központú dalait és művészetét szerte a világon méltatják. 
 
Nagy valószínűséggel ennek tudható be, hogy az etnikai és vallási kapcsolatokat szívén viselő Harvard Foundation idén őt nevezte ki az év előadójának, amely minden szempontból különleges mérföldkőnek számít az életében. Azonban nem ez az első hasonló jellegű díj, amivel Solange büszkélkedhet, ugyanis a Billboard Women in Music Awards-on is elismerték munkásságát, a Glamour magazin pedig az év nőjének kiáltotta ki tavaly.  
 

 
(billboard.com) 
 
2018.02.19
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.