Kedvenc helyek

Kylie és az „aranyturné”

Bejelentette legújabb turnéját Kylie Minogue. Az idén 50 éves ausztrál énekesnő három év kihagyás után kel újra útra, hogy táncra invitálja népes közönségét.
Aranyat ér Minogue legújabb koncertsorozata – legalábbis erre lehet következtetni a neve alapján. Az érkező Golden-lemeze után elnevezett tour szeptember 18-án startol Newcastle-ből, és közel egy hónapon keresztül járja majd az Egyesült Királyság és Írország nagyobb városait. Kylie legutoljára 2015-ben turnézott akkori, Kiss Me Once című albumát népszerűsítő show-jával, így a viszonylag hosszú kihagyás után izgatottan várja, hogy ismét a színpad legyen a második otthona.  
 
„Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy bejelenthetem az angliai és ír Golden-turnémat! Alig várom, hogy újra lássalak benneteket!” - lelkendezett Minogue az Instagramon közzétett turnéplakát alatt. Az egyelőre 13 állomásos turné hamarosan újabb dátumokkal bővülhet. Kylie a nagy turné kezdete előtt márciusban több európai klubba is ellátogat majd egy promóciós miniturné keretein belül, hogy az április 6-án megjelenő tizennegyedik nagylemezét promotálja.  
 

 
(Instagram, kylie.com, The Evening Times)  
 
2018.02.23
|


Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.