Kilenc műteremből

Budapest, Műcsarnok, február 16. - március 18.
A Műcsarnok kilenc kortárs magyar kiállítást vont egy tárlat ernyője alá, az autonóm alkotók megújulási képességére és szellemi nyitottságára helyezve a hangsúlyt. A múzeumban továbbá egy párhuzamos kiállítást is megtekinthetnek az érdeklődők.
A kiállításon Baksai József és Bullás József műveit, Faa Balázs Geometrikus testek, Kapitány András Parazita, Lajtai Péter Ideje van mindennek, Nagy Gabriella Nem kettő, Pázmándi Antal A végtelen örökbefogadása, Turcsányi Antal Torzók és maszkok, valamint Agnes von Uray (Szépfalvi Ágnes) Shining – A létezés öröme a vásznon című kiállításait láthatjuk egymás mellett, egymással párbeszédi pozícióba állítva. A kilenc műterem mellé egy párhuzamos kiállítást is illesztettek a kurátorok, a most feltörekvő nemzedék munkáit bemutató DERKÓ 2018 című tárlatot, amely az idei Derkovits-ösztöndíjasok alkotásaiból ad ízelítőt.
 
2018.02.26
|
(8 kép)


Játék
A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival...
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.