Kilenc műteremből

Budapest, Műcsarnok, február 16. - március 18.
A Műcsarnok kilenc kortárs magyar kiállítást vont egy tárlat ernyője alá, az autonóm alkotók megújulási képességére és szellemi nyitottságára helyezve a hangsúlyt. A múzeumban továbbá egy párhuzamos kiállítást is megtekinthetnek az érdeklődők.
A kiállításon Baksai József és Bullás József műveit, Faa Balázs Geometrikus testek, Kapitány András Parazita, Lajtai Péter Ideje van mindennek, Nagy Gabriella Nem kettő, Pázmándi Antal A végtelen örökbefogadása, Turcsányi Antal Torzók és maszkok, valamint Agnes von Uray (Szépfalvi Ágnes) Shining – A létezés öröme a vásznon című kiállításait láthatjuk egymás mellett, egymással párbeszédi pozícióba állítva. A kilenc műterem mellé egy párhuzamos kiállítást is illesztettek a kurátorok, a most feltörekvő nemzedék munkáit bemutató DERKÓ 2018 című tárlatot, amely az idei Derkovits-ösztöndíjasok alkotásaiból ad ízelítőt.
 
2018.02.26
|
(8 kép)


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.