Youlï, Horányi Juli programajánlója

A 2014-es X-Faktorban feltűnt énekesnő, aki azóta sikeresen elindította szólókarrierjét, színházba, kiállításra és moziba invitál.
Már régóta szeretném megnézni Az őrült nők ketrecét az Átriumban, amit 2014-ben mutattak be, és azóta töretlen sikerrel játsszanak. Ez a színház egyik legnépszerűbb előadása, és végre sikerült rá jegyet szereznem. Az Átrium Galériába is érdemes ellátogatni, ami a színház emeletén található. A galéria jelenlegi kiállítása Kocsis Imre festőművész alkotásaiból áll össze.
 
Ami a mozifilmeket illeti, abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy február 28-án megnézhetem az Allee-ban a Lady Bird premier előtti vetítését a Pesti Est jóvoltából, amit már nagyon várok. Amikor láttam a film trailerét, rögtön tudtam, hogy nekem való mozi lesz. Bár biztosan tartogat a film meglepetéseket, de ahogy az előzetes kockáit néztem, a gimnazista énem jutott eszembe a főhősről. A mozikban március 1-től lesz látható. 
2018.02.27
|


Játék
Átfogó tárlat Farkas István az első világháború utáni magyar modernizmus egyik legeredetibb alkotójának műveiből.
Már kint a lelőhelyeken a BIDF-címlapos PESTI EST, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.