Irodalom Éjszakája 2018 (21-szer szerelem)

MEGVAN A RÉSZLETES PROGRAM!
Budapest, március 21., szerda
Felolvasások, séta, koncert, sorsolás! Kiderültek az Irodalom Éjszakája részletei. A tavasz első napján a szerelem jegyében 21 kortárs világirodalmi szerző művéből olvas fel 21 radnótis és a Radnótihoz közel álló színész a VI. kerület 21 különleges helyszínén.
Harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten a prágai eredetű irodalmi rendezvényt, melynek célja, hogy minél többen ismerhessék meg a lehető legtöbb szegmensét a kortárs világirodalomnak. Az alkotásokat a Radnóti Színház társulata és az intézményhez közel álló színészek előadásában.
 

 
Az este folyamán egy-egy színész olvas fel részletet egy adott műből, összesen 8 alkalommal 21 különleges helyszínen, a pontos lista rendezvény honlapján elérhető. Az esemény egy koncerttel zárul: Molnár Enikő Jazz Band, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatói és már végzett zenészek tartanak egy remek Jam Sessiont az Anker’t-ben 23:00-tól.
 

 
És lesz sorsolás is! Mégpedig a koncert helyszínén, ahol 3 hatalmas könyvcsomagot sorsolnak ki azok között a lelkes irodalombarátok között, akik szorgalmasan végigjártak legalább 4 helyszínt aznap este és összegyűjtöttek 4 pecsétet a felolvasások helyszíneiről.


A belépés ingyenes, és nincs előzetes regisztrációhoz kötve. A művészek teljes listája megtekinthető a rendezvény hivatalos honlapján.

|
(10 kép)


IV. Óbudai Képzőművészeti Tárlat.
Budapest, Esernyős, 2018. december 19. - 2019. január 27.

Kép-Élmény.
Budapest, Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ, 2018. december 18. - 2019. március 10.

"Tűnt idő" - Reitz János kiállítása.
Budapest, Rákoshegyi Közösségi Ház, 2018. december 15. - 2019. január 31.

Játék
A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival...
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.