AMeNeSz / A meg nem született – Fehér

ArtMan vol.5 – Az ArtMan Egyesület estje
Budapest, Trafó, 2018. március 6. 19:00
Egy este két előadás, melyek a sérülékenységből inspirálódnak, vegyes képességű alkotókkal születnek meg, és az egyik darab esetén vegyes képességű előadókkal is kerül színpadra.
Jobbágy Bernadett és Antal Attila rendezésében láthatjuk az AMeNeSz / A meg nem született című előadást, amely azt boncolgatja, hogy hogyan lehet feldolgozni, ha a magzat nem jut el a születésig, valamint körüljárja a gyermektelenséggel való szembenézés folyamatát is. Az előadás célja az egyenrangúság, az egymás könnyebb megértéséhez való közösség megteremtése és a sérült és ép emberek lelki fejlődésének elősegítése.
 

 

Ismét látható a tavalyi bemutató után a Trafó színpadán a Farkas Dorka/Gál Eszter/Tánceánia Együttes együttműködésével készült Fehér című előadás Bujdosó János zenész közreműködésével. Az előadást újragondolva adják elő idén, de továbbra is ragaszkodnak elveikhez, miszerint „Úgy vagyunk együtt jelen, mintha minden perc az első és egyben az utolsó lenne.”
 
  
2018.02.28
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.