Kedvenc helyek

Birdman: „Nicki Minaj a valaha volt legjobb női rapper!”

Birdman olyan, mint egy elfogult apuka. A Young Money lemezkiadó egyik alapítója mindig elismerően nyilatkozik az általuk foglalkoztatott művészekről, így tett legutóbb is, amikor napjaink legfelkapottabb női MC-jéről, Nicki Minajról kérdezték.
Amióta a zenét külön iparágként definiáljuk, azóta állandó a rivalizálás a szakma legnagyobbjai között. Pár évvel ezelőtt Lady Gaga és Madonna közt bontakozott ki egy viszonylag hosszú háborúzás a pop képzeletbeli koronája kapcsán, de a rapvilág sem úszta meg viszályok nélkül: Nicki Minaj 2010-es bemutatkozása után rögtön mellékvágányra kényszerítette az akkor még a rap királynőjeként emlegetett dívát, Lil Kimet, így a két lady rajongótábora is hamar egymásnak feszült a téma kapcsán. 
 
Habár azóta sorra bukkannak fel a trónkövetelő raptehetségek, Minaj szintjére még senkinek sem sikerült felkapaszkodnia. Ezt a szakma egyik legnagyobb ikonja, Birdman is így látja, aki a Rap-Up riporterének nyilatkozott elismerően a Starships énekesnőjéről. „Mindig mondom, hogy Nicki Minaj a valaha volt legjobb női rapper. Le a kezekkel, ezek tények” - mondta a rapmogul. „Ő egy különleges tehetség. Hálás vagyok, hogy a csapatom tagja.”
 
 
 
Birdman kijelentése után rögtön fanháború bontakozott ki Twitteren, de ez a Nicki-rajongókat egy cseppet sem hatotta meg, hiszen sokkal inkább az bolygatja őket, hogy kedvencünk miért tűnt el hónapok óta az online platformokról. A YMCMB igazgatója ennek okára is kitért az interjú során, és elárulta, hogy Nicki gőzerővel dolgozik soron következő új lemezén, amely elmondása szerint zseniális lesz. 
 
(www.billboard.com) 
2018.02.28
|


Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.