Kedvenc helyek

PESTI ESTek: KFT - Édes élet - Lemez(újra)bemutató

[ alternative / new wave / pop ]
Budapest, A38 Hajó, 2018. március 22. 20:00
Ötvenévesen Honoluluban – ez aztán az Édes élet! Amit a KFT ’88-ban megénekelt, azt 2005-ben valóra is váltotta. Laár Andrásék most újrajátsszák ezeket a harminc évvel ezelőtti dalokat, ráadásul ezen az esten Balogh Kálmán cimbalma is pengeni fog.
Az Afrika és a Balatoni nyár a fülből kitörölhetetlen, de a KFT esetében ez csak a jéghegy csúcsa. 2010 óta idézi fel a posztpunk/new wave honi zászlóshajója az életmű szakaszait, csorbítatlanul: már négy ilyen tematikus – és telt házas! - estén vagyunk túl. A nemzet „Besenyő Pista bácsija” mellett Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András játssza a lúdbőröztetően aktuális szerzeményeket. A KFT mindig is úttörő volt: övék a legelső hazai videoklip és internetes közvetítés is – ezúttal pedig egy sokdimenziós roma muzsikussal egészül ki a kvartett. 
 
Jegyár: 3900-4300 Ft 
Air
2018.03.02
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.