PESTI ESTek: KFT - Édes élet - Lemez(újra)bemutató - Nyerj páros jegyet!

Ötvenévesen Honoluluban – ez aztán az Édes élet! Amit a KFT ’88-ban megénekelt, azt 2005-ben valóra is váltotta. Laár Andrásék most újrajátsszák ezeket a harminc évvel ezelőtti dalokat, ráadásul ezen az esten Balogh Kálmán cimbalma is pengeni fog.
Az Afrika és a Balatoni nyár a fülből kitörölhetetlen, de a KFT esetében ez csak a jéghegy csúcsa. 2010 óta idézi fel a posztpunk/new wave honi zászlóshajója az életmű szakaszait, csorbítatlanul: már négy ilyen tematikus – és telt házas! - estén vagyunk túl. A nemzet „Besenyő Pista bácsija” mellett Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András játssza a lúdbőröztetően aktuális szerzeményeket. A KFT mindig is úttörő volt: övék a legelső hazai videoklip és internetes közvetítés is – ezúttal pedig egy sokdimenziós roma muzsikussal egészül ki a kvartett. 
 
Helyszín: A38 Hajó
 
Időpont: 2018. március 22., 20h
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Hányadik dal az Édes élet albumon az Ötvenévesen Honoluluban című szerzemény?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: március 18., vasárnap 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.