Tarantino megszerezte Brad Pittet is az új filmjébe

Leonardo DiCaprióval és Margot Robbie-val már eddig sem volt hiány sztárokban Quentin Tarantino új filmjében, ám az illusztris szereplőgárda most új névvel gazdagodott.
Brad Pitt szerződtetése talán azért nem akkora meglepetés, lévén a rendezővel már sikeresen működött együtt a Becstelen brigantyk című II. világháborús filmben. A hírek szerint DiCaprio egy egykori tévés westernsztárt játszik, Pitt pedig az ő állandó kaszkadőrét, és emberünk a Margot Robbie által játszott, és a Manson banda által meggyilkolt Sharon Tate szomszédságában laknak. A hatvanas évek végén játszódó mozi már címet is kapott: Volt egyszer egy Hollywood. Az egyetlen szépséghiba, hogy Margot Robbie szerződésére egyelőre még nem került aláírás, bár ez valószínűleg csak idő kérdése. Tarantino öt évig fejlesztette a forgatókönyvet, ami szerinte egy szerelmeslevél lesz a régi, letűnt Hollywoodhoz. 
 
(deadline.com) 
2018.03.02
|


Film premierek

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

amerikai musical, 114 perc, 2018
Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Filmek a TV-ben
18:15
Hans Christian Andersen: Életem története 2.
amerikai családi kalandfilm, 2003
18:20
Brazilok
magyar vígjáték, 2017
18:30
Harmonium
japán filmdráma, 2016 (feliratos)
18:45
Támadás a Fehér Ház ellen
amerikai akciófilm, 2013 (ism.)
18:50
Mint a hurrikán
amerikai vígjáték, 1999
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.