Kedvenc helyek

Meghan Trainorból nem elég egy

Az amerikai dalos pacsirta bizonyára megirigyelhette az Olsen ikreket, igaz, ő nemcsak egy, hanem rögtön két ikertestvérével dalolászik legújabb, No Excuses című klipjében.
A Grammy-díjas énekes-dalszerző is visszatért a reflektorfénybe, hogy megkezdje szépen ívelő pályafutásának következő korszakát, aminek első mérföldköve soron következő albumának felvezető single-je, a No Excuses. Az új dal egy rádióbarát, könnyen emészthető popdal, így tökéletesen illeszkedik Meghan eddigi diszkográfiájába. A track azonban nem érkezett egyedül, az új szerzemény rögtön videoklippel együtt debütált, ami a számhoz passzoló sziporkázó, csajos vizuált kapott: a videóban Trainor két „ikertestvérével” parádézik színes jelmezekben a csillogó díszletek között.
 

 
A kisfilm Colin Tilley keze munkáját dicséri, aki már olyan neves előadókkal dolgozott együtt karrierje során, mint Kendrick Lamar, Nicki Minaj, Chris Brown és Fergie. Az idővel kiderül, hogy ennek a dalnak mennyire sikerül felülmúlnia a popsztár All About The Bass című gigaslágerét, de arra biztosan elég, hogy színt hozzon ebbe a megszürkült, tavaszváró időszakba.  
 
(mtv.co.uk) 
2018.03.05
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.