Kedvenc helyek

Lana Del Rey feldolgozta Madonna híres dalát az Evitából

A Born To Die énekesnője is közreműködik Andrew Lloyd Webber zeneszerző legújabb válogatáslemezén, mégpedig Madonna You Must Love Me-jének feldolgozásával, amely eredetileg a Madonna címszereplésével készült filmhez, az Evitához készült.
A hírek igaznak bizonyultak: megérkezett Lana Del Rey legújabb dala, ami igazából nem új, de egy kicsit mégis az. Az indiepop hercegnő nevével hónapokkal ezelőtt regisztráltak egy dalt You Must Love Me címen, amit sokan egy új, saját szerzeménynek hittek, azonban mostanra kiderült, hogy Madonna ikonikus betétdalának coverjéről van szó. A ballada Andrew Lloyd Webber március 16-án megjelenő Unmasked: The Platinum Collection best of-ján lesz hallható, amely több évtizedes pályafutásának főbb dalait (és azoknak átiratait) gyúrja egy különleges, kerek egésszé a 70. születésnapja alkalmából. 
 

 
Az említett kollaboráció minden szempontból nagy elismerésnek számít, különösen Lana számára, aki régóta nagy rajongója Webber munkásságának. „Andrew Lloyd Webber volt az egyik első inspirációm a zenében. Feldolgozást csinálni az egyik dalából, az maga lenne a valóra vált álom” - nyilatkozta Lana egy korábbi interjújában. Az énekesnő mellett olyan neves előadók hallatják a hangjukat a megjelenő korongon, mint Beyoncé, Nicole Scherzinger és Barbra Streisand.  
 
(rollingstone.com) 
2018.03.06
|


Játék
2002-ben megszületett Spanyolország válasza a franciák büszkeségére, a Manu Chaóra.
Felkészültél a #pestiest-re? Mi igen! ??
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.