Lezárult a nevezés a Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra

Filmvetítések, szabadtéri programok, természetvédelmi foglalkozások, könnyűzenei koncertek várják az érdeklődőket a gödöllői Királyi Kastélyban.
Negyedik alkalommal kerül megrendezésre, és több mint 1500 nevezés érkezett a magyar szervezésű Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra. Az eseményen olyan filmek kerülnek a közönség elé, amelyek bepillantást nyújtanak a természet és környezetünk rejtett szépségeibe, és felhívják a figyelmet a kiszolgáltatottságára és védelmére. A versenyben résztvevő filmeket egy szakmai zsűri értékeli, és a nyertes alkotásokat május 26-án mutatják be a nyilvánosság előtt a Királyi Kastélyban.

A programsorozat keretein belül rendezik meg a Trash Art Magyarország kiállítását, ahol előzetes nevezés útján bárki megmutathatja tehetségét a hulladéknak tűnő, ám újrahasznosított tárgyakból készített szobrai révén. Ezek szintén bemutatásra kerülnek a májusi fesztiválon.
2018.03.07
|
(8 kép)


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.