Lezárult a nevezés a Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra

Filmvetítések, szabadtéri programok, természetvédelmi foglalkozások, könnyűzenei koncertek várják az érdeklődőket a gödöllői Királyi Kastélyban.
Negyedik alkalommal kerül megrendezésre, és több mint 1500 nevezés érkezett a magyar szervezésű Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra. Az eseményen olyan filmek kerülnek a közönség elé, amelyek bepillantást nyújtanak a természet és környezetünk rejtett szépségeibe, és felhívják a figyelmet a kiszolgáltatottságára és védelmére. A versenyben résztvevő filmeket egy szakmai zsűri értékeli, és a nyertes alkotásokat május 26-án mutatják be a nyilvánosság előtt a Királyi Kastélyban.

A programsorozat keretein belül rendezik meg a Trash Art Magyarország kiállítását, ahol előzetes nevezés útján bárki megmutathatja tehetségét a hulladéknak tűnő, ám újrahasznosított tárgyakból készített szobrai révén. Ezek szintén bemutatásra kerülnek a májusi fesztiválon.
2018.03.07
|
(8 kép)


Játék
Vitális Ivánék új albuma stílusában kissé eltér az eddigiektől, és a punk, a hard rock és a pszichedélia irányába mozdul el.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.