Kedvenc helyek

IV. RoHAM Trash Fesztivál

Budapest, Gödör Klub, 2018. március 16. 20:00
A trash annyira rossz, hogy már jó – vélik az Uhrin Benedeken szocializálódott geek arcok, és ebben van némi igazság. 2011 óta gyűjti csokorba a Roham magazin ezeket a megosztó csodabogarakat, hogy izommenő fesztivál formában zúdítsa a bátrakra.
A hungaroapátia legyőzésére kiváló rohamosztagosok töltik fel a Gödör bugyrait. Kezdjük Madam X-otic Dolly Rambóval, akinek Riói Szerelem című örökbecsűje mindörökre átírta univerzumunk törvényeit. De Szintiboy sem ma kezdte, és Tiszakarád egyszemélyes Kraftwerkje mellé besorol a Búzadarás Dubem K is. A csirkefogásból jeles EGS, a drogbárók trubadúrja, Kóródi Józsi és az underground Chuck Norrisa, a láncfűrészes Barcs Miki, illetve a Kegyelemkettes, a Halálka, Alpáré, a Gyenge és Speedyboy sem marad ki a rendezvényből, melyre a belépés - meztelenül - ingyenes! 
 
Jegyár: 1500–2000 Ft 
Air
2018.03.08
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.