Kedvenc helyek

Irie Maffia - 13. születésnapi koncert

[ dance / funk / hiphop / reggae / rock ]
Budapest, A38 Hajó, március 15. 20:00
A 13-as szám nem mindenkinek hoz balszerencsét – legalábbis az Irie Maffiának biztosan nem. Napjaink egyik legnépesebb formációja idén, karrierjének csúcsán ünnepli fennállásának tizenharmadik születésnapját.
A reggae-hiphop-dancehall műfajok határain lavírozó zenekar Élő Márton „Dermot” és Horváth Gáspár „Jummo Daddy” közös projektjéből született, amely 2014-re nagyzenekaros formációvá nőtte ki magát. Az azóta 11 fős együttes sikert sikerre halmozva ontja ki magából a slágereket és buliztatják a műfaj kedvelőit szerte az országban. A partyvonat következő állomása az A38 Hajó lesz, ahol egy fergeteges születésnapi bulival várják majd az évek során maguk köré toborozott rajongótábor apraja-nagyját.  
 
Jegyár: 3400-3900 Ft 
Ferencz Sándor
2018.03.12
|


Játék
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három szomszédos királyság... Longtrellis Királynője (Salma Hayek) mindennél jobban vágyik egy gyermekre, semmilyen áldozattól nem riad vissza ennek érdekében – amikor pedig mágusok tanácsát követve, sötét körülmények között kap egyet, teljesen kisajátítja.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.