Kedvenc helyek

Richard Dawson (UK), Mike Cooper (UK)

[ folk ]
Budapest, Trafó, március 24. 20:00
Olyan brit gitárosok érkeznek a Trafóba, akiket cseppet sem könnyű kiismerni. Közös gyökerük a folkzene, de egyikük olyan trópusi koktélt kever, mellyel a sémákat maga mögött hagyja, míg másikuk kortárs pásztorzenét játszik, némi villany használatával.
A Peter Gabrielre emlékeztető orgánumú Richard Dawson másfél éve az UH Festen ejtette a padlóra az állakat. Ám azóta előállt a Peasant című, ötödik anyagával, mely a The Quietus szerint az év lemeze lett. Parasztlengőként működnek dalai: a középkor nyersessége, bája és katarzisa csap arcon nála. A disszonáns elemeket épp befogadhatóan adagolja, akárcsak az örökifjú Mike Cooper. A steelgitár Dr. Jacobyja, akinek a Twin Peaks-karakterrel közös szenvedélye a hawaii-inggyűjtés. Ambient, exotica és delta blues együtt rezeg, mindenen túlmutató improvizatív utazásain. 
 

 
Jegyár: 1900-2400 Ft 
Air
2018.03.13
|


Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.