Kedvenc helyek

Újra együtt turnézik Beyoncé és Jay-Z

Négy év után ismét együtt lépnek színpadra Carterék: az álompár legutoljára 2014-ben koncertezett együtt az akkor megjelent Beyoncé és a Magna Carta Holy Grail című albumok népszerűsítése kapcsán.
Hivatalosan is bejelentették, hogy nyáron ismét útra kel a Bey-Jay páros. Az idén 10. házassági évfordulóját ünneplő zenészduó legutóbb az On The Run turnéjával járta a világot, amely mindenütt nagy sikernek örvendett. A nemes egyszerűséggel On The Run Tour II. névre keresztelt koncertsorozat idén 36 állomást ölel fel, amelyek nagyrészt európai és észak-amerikai stadionokban kerülnek majd megrendezésre. 
 
A nyári turné előtt Beyoncé egy nagyobb volumenű fesztiválfellépéssel nyitja az idei szezont, ugyanis ő az áprilisi Coachella fesztivál egyik húzóneve, ahol ugyan tavaly kellett volna fellépnie, de várandóssága miatt le kellett mondania a meghirdetett koncertet. A páros hazánkhoz legközelebb Lengyelországban zenél majd, úgyhogy aki nem szeretne lemaradni, annak célszerű lesz észben tartani a március 19-ei jegyértékesítés dátumát.
 
 
(theguardian.com) 
2018.03.13
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.