Kedvenc helyek

Újra együtt turnézik Beyoncé és Jay-Z

Négy év után ismét együtt lépnek színpadra Carterék: az álompár legutoljára 2014-ben koncertezett együtt az akkor megjelent Beyoncé és a Magna Carta Holy Grail című albumok népszerűsítése kapcsán.
Hivatalosan is bejelentették, hogy nyáron ismét útra kel a Bey-Jay páros. Az idén 10. házassági évfordulóját ünneplő zenészduó legutóbb az On The Run turnéjával járta a világot, amely mindenütt nagy sikernek örvendett. A nemes egyszerűséggel On The Run Tour II. névre keresztelt koncertsorozat idén 36 állomást ölel fel, amelyek nagyrészt európai és észak-amerikai stadionokban kerülnek majd megrendezésre. 
 
A nyári turné előtt Beyoncé egy nagyobb volumenű fesztiválfellépéssel nyitja az idei szezont, ugyanis ő az áprilisi Coachella fesztivál egyik húzóneve, ahol ugyan tavaly kellett volna fellépnie, de várandóssága miatt le kellett mondania a meghirdetett koncertet. A páros hazánkhoz legközelebb Lengyelországban zenél majd, úgyhogy aki nem szeretne lemaradni, annak célszerű lesz észben tartani a március 19-ei jegyértékesítés dátumát.
 
 
(theguardian.com) 
2018.03.13
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.