Egész napos országos bábtalálkozó

A különböző technikákkal dolgozó társulatok közös játéka, a Selyemakvárium címet viseli, amit a narráció és a történet hoz közös nevezőre.
Március 24-én, a bábok találkozóján az ország több bábtársulata is felvonul majd: a debreceni Vojtina, a zalaegerszegi Griff Bábszínház, a Ziránó Színház, a Magamura Alkotóműhely, Fabók Mancsi Bábszínháza, Hepp Trupp művészei és a LedPuppets Bábszínház. A programokra szeretettel várják a családok minden tagját, délelőtt rövid bábelőadásokat tekinthetnek meg az érdeklődők, és kipróbálhatják tehetségüket bábkészítésben is. A nap második felében egy rendhagyó előadással készül a hét társulat, Pogány Judit színművésznő közreműködésével.
Az előadás nem csak a helyszínen lesz látható, hanem a pesterzsébeti Kossuth Lajos utcán felállított kivetítőn, és online streamen is követhető lesz.
2018.03.14
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.