Egész napos országos bábtalálkozó

A különböző technikákkal dolgozó társulatok közös játéka, a Selyemakvárium címet viseli, amit a narráció és a történet hoz közös nevezőre.
Március 24-én, a bábok találkozóján az ország több bábtársulata is felvonul majd: a debreceni Vojtina, a zalaegerszegi Griff Bábszínház, a Ziránó Színház, a Magamura Alkotóműhely, Fabók Mancsi Bábszínháza, Hepp Trupp művészei és a LedPuppets Bábszínház. A programokra szeretettel várják a családok minden tagját, délelőtt rövid bábelőadásokat tekinthetnek meg az érdeklődők, és kipróbálhatják tehetségüket bábkészítésben is. A nap második felében egy rendhagyó előadással készül a hét társulat, Pogány Judit színművésznő közreműködésével.
Az előadás nem csak a helyszínen lesz látható, hanem a pesterzsébeti Kossuth Lajos utcán felállított kivetítőn, és online streamen is követhető lesz.
2018.03.14
|


Ahol a héten érdemes...
Budapest, A38 Hajó, június 4. - szeptember 3.
 
Budapest, Új Budapest Galéria, június 15. - augusztus 26.
 
augusztus 16 - 22.
 
Budapest, Óbuda, június 15. - augusztus 31.
Játék
Az emlősszakértő Davis (Dwayne Johnson) különleges és szoros kapcsolatot alakított ki George-dzsal, a hihetetlenül intelligens ezüsthátú gorillával, amit egészen kölyökkora óta gondoz.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.