Kedvenc helyek

Hadat üzent Rihanna a Snapchatnek

A barbadosi énekesnő felháborodását fejezte ki a fiatalok kedvenc applikációjával szemben, miután az egy „sztárverő” online játékot reklámozott felhasználói számára.
Közel öt százalékot esett vissza a Snapchat részvényeinek értéke, miután Rihanna nemtetszését fejezte ki a cég felelőtlen sales-marketing tevékenysége miatt. A cég ugyanis teret engedett egy új mobilos játék, a Would You Rather reklámozásának, amelynek lényege, hogy egyetlen ujjsuhintással lehet híres embereket pofozgatni. Az erőszakot generáló applikáció reklámozására a fejlesztők a lehető legízléstelenebb párost választották; a képen Rihanna és Chris Brown látható, akik évekkel ezelőtt egy eldurvult veszekedés során feszültek egymásnak, aminek következtében a Work énekesnője szinte felismerhetetlen állapotban került kórházba. 
 
Habár a Snapchat szóvivője azonnal reagált az esetre és nyílt levélben kért bocsánatot a dívától, Ririt ez cseppet sem hatotta meg, és Instagram-profilján fejtette ki véleményét az incidenssel kapcsolatban.
 
„Ez nem a személyes sérelmeimről szól, sokkal inkább azokról a nőkről, gyermekekről és férfiakról, akik már nem egy bántalmazást éltek meg, valamint különös azokról, akiknek még nem volt részük ilyesféle atrocitásban. Megaláztatok minket! Szégyelljétek magatokat!” - írta közösségi oldalán a Grammy-díjas popsztár.  
 
(theguardian.com) 
2018.03.18
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.