Sandra Bullockkal a főszerepben nyáron érkezik a női Ocean’s-mozi

2007-et írt a naptár, amikor utoljára Ocean’s-filmet láthattunk a mozikban. Arra már aligha van esély, hogy George Clooney-ék csapata még egyszer visszatérjen, ám a Warner látott fantáziát egy spin off-ban, ami Danny Ocean sosem látott húgára, Debbie-re fókuszál.
Az alma nem esik messze a fájától, és a fa alatt jelen esetben nem apát, hanem testvért értünk. Danny Ocean ritkán látott húgában, Debbie-ben is egy tehetséges rablót köszönthetünk, aki nem apróban utazik: rablását New York városában, a MET-gálán kívánja végrehajtani, rengeteg celebritás között. Ehhez azonban először össze kell szednie a tökéletes bandát… 
 
Bár a női Szellemirtók nem jött be, a stúdió bízik abban, hogy ők nem járnak a Sonyhoz hasonlóan pórul, és ezt azzal próbálták bebiztosítani, hogy egy nagyon ütős színészválogatottat rántottak össze a filmhez. A vezéralak Sandra Bullock lett, és ugyan borzasztó erős gárdát hoztak össze mellé (Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson), azért mindenkit még a Warnernek sem sikerült megszereznie. Nemet mondott nekik Elizabeth Banks színésznő, de akit igazán bánhatnak, az Jennifer Lawrence, aki végül nem csatlakozott a csajbandához.
 
A hírek szerint az Ocean's 8 nemcsak spin off-ja, hanem bizonyos szempontból remake-je is lesz az Ocean's Elevennek, de aki attól tart, hogy ugyanazt kapja még egyszer, azért ne parázza túl a dolgot: állítólag elég sokat változtattak az eredetihez képest. 
 

 
Hazai bemutató: június 7. 
 
2018.03.19
|


Film premierek

Prédák

amerikai horror, 92 perc, 2019

Pavarotti

amerikai-angol dokumentumfilm, 114 perc, 2019

Mű szerző nélkül

német-olasz történelmi dráma, 189 perc, 2018

Gemini Man

amerikai-kínai akciófilm, 117 perc, 2019

FOMO - Megosztod és uralkodsz

magyar filmdráma, 90 perc, 2019

A művészet templomai: Prado - Csodák gyűjteménye

olasz-spanyol dokumentumfilm, 92 perc, 2019
Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Filmek a TV-ben
18:10
18:20
A férfi mögött
amerikai film, 2017
18:40
Tripla kilences
amerikai akciófilm, 2016
18:45
A rodeós
amerikai film, 2018
18:50
Farkangyal
amerikai vígjáték, 1991
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.