Hétvégén kezdődik a Budapesti Tavaszi Fesztivál

A fesztiválhoz kapcsolódóan egy új kiadványt mutattak be a szervezők, amelyben két nyelven olvasható a legkiemelkedőbb programok részletes leírása.
Március 30-án indul a 38. Budapesti Tavaszi Fesztivál, Közép-Európa egyik legfontosabb összművészeti eseménysorozata csaknem 150 programmal majdnem egy hónapon keresztül. Ehhez kapcsolódóan került kiadásra a fesztivál első magazinja is, amelyet március 20-án mutattak be a nyilvánosságnak Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója, a fesztivált szervező operatív testület elnöke és Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezetője, az operatív testület tagja. Nem véletlen a dátum, ugyanis a csillagászati tavasz első napja szimbolizálja a fesztivál szellemét is. A magazinban a közelgő programok részletes leírása olvasható két nyelven, angolul és magyarul. A programsorozat időszaka idén a húsvéti ünnepkörhöz igazodik: nagypénteken kezdődik Liszt Ferenc Szent Erzsébet legendája című művével a Művészetek Palotájában, ami az egyik új helyszínként ad helyet a programok egy részének, de a helyszínek között lesz egyebek között az A38 Hajó, az Uránia Nemzeti Filmszínház, a Zeneakadémia és a főváros számos színháza és múzeuma is.
2018.03.26
|


Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.