A YouTube-on tér vissza az eredeti Karate kölyök

34 évvel az első film után az egykori szereplőkkel folytatódik a Karate kölyök története, méghozzá egy tízrészes sorozat formájában a YouTube Reden. A pilot epizódot, melynek új előzetese most debütált, áprilisban moziban is megnézhetik az amerikai rajongók egy egyszeri vetítés keretében.
A Cobra Kai című sorozatban az eredeti szereplők térnek vissza, bár nem pont abban a szerepkörben, ahogy azt elvárnánk tőlük. Az előzetes és a széria címe alapján ugyanis a történet középpontjában ezúttal nem a filmben jófiúként és főszereplőként megismert Daniel LaRusso (Ralph Macchio) áll majd, hanem az egykor a legnagyobb ellenfelét alakító Johnny Lawrence (William Zabka), igaz, LaRusso is megjelenik a sorozatban, aki a Miyagitól gyerekként elsajátított tudását mostanság leginkább autók eladására használja. 
 
Eközben a Cobra Kai egykori vezetőjének első számú tanítványából, Johnny Lawrence-ből ugyan nem lett klasszikus értelemben vett pozitív hős, de ha úgy vesszük, mégis a jó oldalra állt, hisz tinédzsereknek tanít önvédelmet, a kocka tehát nagyot fordult, amióta utoljára találkozhattunk a két szereplővel. Egy végső összecsapás is esedékes kettejük között, ám hogy ezúttal ki áll a jó, és ki a rossz oldalon, nehezen dönthető el a viccesnek tűnő széria első előzetese alapján. 
 

 
A tízrészes sorozat premierepizódja május 2-án debütál a YouTube előfizetéses streamingcsatornáján, a YouTube Reden, ami exkluzív tartalmakat kínál a felhasználóknak, igaz, egyelőre csak a világ egyes országaiban érhető el. 
 
(gamespot.com) 
2018.03.23
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
23:25
A hírnök
amerikai thriller, 2007
23:35
Csillagközi invázió
amerikai sci-fi akciófilm, 1997
23:35
23:55
Túszok
grúz film, 2017
00:15
Védtelen gyermek
amerikai-kanadai horror, 2009
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.