36. Magyar Sajtófotó kiállítás

Budapest, Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ, 2018. március 30. - május 13.
A Magyar Újságírók Országos Szövetsége által szervezett Magyar Sajtófotó Kiállítás, amely immár három évtizede a magyar fotóriporterek és a hazai fotográfia egyik legnagyobb ünnepe, hosszú évek óta a Budapesti Tavaszi Fesztivál része.
A kiállítás anyagát, melyet idén is a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban mutatnak be, a MÚOSZ Fotóriporterek Szakosztálya által meghirdetett 36. Magyar Sajtófotó-pályázat adja, amelyre elsősorban a hazai és a határon túli magyar sajtó munkatársai jelentkeznek, de alapvetően mindenki számára nyitott a megmérettetés. A díjakat március 29-én adják át, a kiállítás pedig a Budapesti Tavaszi Fesztivállal együtt nyílik meg a Capa Központban. A tárlaton 2017-ben készített, díjnyertes egyedi fotókat (hír) és sorozatokat (riport) láthatunk, összesen tizennégy kategóriában.
2018.03.26
|
(8 kép)


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.