Kedvenc helyek

Neonfényben úszott be az új 5SOS-videó

Megjelent az ausztrál pop-rock banda legújabb videoklipje, amit a februárban kiadott Want You Back című dalukhoz forgattak a srácok.
Modern kori csodaországként is definiálható a 5 Seconds of Summer legújabb klipje: enyhe pszichedélia, forgó szobák, antigravitációs játékok és villódzó neonfények jellemzik a 2011-ben alakult zenekar Want You Back című videóját. A négy titán által megálmodott színes és látványos klip koncepcióját James Larese segített életre hívni, aki legutóbb a Fifth Harmony He Like That című kisfilmjét is rendezte. A videóban a „kvartett” mind a négy tagja feltűnik, hogy közösen népszerűsítsék a már rádiók által is felkapott fülbemászó slágert. 
 

 
A Want You Back az együttes első single-je 2016 óta, amely az idén érkező harmadik stúdióalbumának a beharangozója. A hivatalos megjelenési dátumot még nem tették közzé, de a 5SOS a lemez érkezéséig sem unatkozik, ugyanis hamarosan az európai és amerikai kontinenst is a nyakukba veszik, hogy ha még öt másodpercre is, de egy kicsit mindenhol megidézzék a nyarat. 
 
(billboard.com) 
2018.03.28
|


Játék
Csinos lányok, színes ruhák, látványos mozdulatok, karneváli hangulat március első napjaiban a Tüskecsarnokban!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.