Medencés sörpong és négykerekű drón infantiliseknek

Rendelj kínait - 38. rész
Akiben még ott él a kamasz, vagy esetleg még maga is a tinédzser éveit tapossa, bizonyára értékeli majd a szuper kettő az egyben kínai sörpongmatracot, ami a nyári medencés bulik nélkülözhetetlen kelléke lehet, ahogy a négy kerékkel ellátott drón is méltó párja a legutóbb bemutatott lánctalpas változatnak. A kínai termékek tárháza kifogyhatatlan.
Sörpongmatrac – Medencés sörparti 
 
Leleményes ivós játék az angolul beerpongnak nevezett bulis időtöltés, amelynek lényege természetesen az alkoholfogyasztás. Hagyományosan két páros játssza, akiknek a háromszögben felállított, sörrel teli poharakba kell betalálniuk a pingponglabdával. Ha sikerült az ellenfél ivóedényébe beledobni a labdát, a találat elszenvedőjének meg kell innia belőle a nedűt. A játék addig tart, amíg el nem fogy valamelyik fél összes pohara. Ők a vesztes csapat, és nekik kell elfogyasztani a maradék itókát is. 
 
Nem bonyolult „sport”, és egy idő után nem is túl izgalmas. A sörpongmatrac viszont új szintre emeli ezt az időtöltést, hiszen immár vízben is lehet játszani. A matracon lyukak vannak kialakítva a poharaknak és más partikellékeknek. Kiválóan használható egy otthoni medencés bulin, de a lassan beinduló balatoni szezont is színesebbé varázsolja. A legjobb benne pedig az, hogy sima felfújhatós napozómatracként is funkcionál. Ezzel összhangban elég nagy az alapterülete is, 80X180 centiméter. Figyelembe véve többfunkciós voltát, nem rossz ár az érte elkért 11 600 forint. 
 
Link >> 
 
Tükrös falmatrica – Egyszerű otthoni dekor 
 
Egy rakás „csináld magad” típusú otthoni dekoranyagot lehet kapni Kínából, amik azért jobbak, mint az itteniek, mert nagyon olcsók, pedig sokszor még a minőségük is ugyanolyan. A mostani kreatív termékünk egy hatszögletű üveges fólia, amit falra lehet ragasztani. Ez persze nem igazi tükör, de nagyon hasonlít hozzá, így ugyanúgy visszaveri a fényeket. A mérete nem túl nagy, egy darab mindössze 4X4 centiméter, de csomagonként összesen tizenkettőt adnak belőle. Ha többre lenne szükségünk, ez sem lehet probléma, mert olyan olcsó, hogy több csomaggal is rendelhetünk belőle. A fólia felhelyezése és eltávolítása is egyszerűen történik az öntapadós ragasztóval bevont hátoldala miatt. Egy csomag ötletes hatszögért mindössze 500 forintot kell kifizetni. 
 
Link >>  
 
JJRC H23 – Négykerekű drón 
 
Nem is olyan régen írtunk egy lánctalpas drónról, ami hasonlóan érdekes kütyü volt, mint a mostani. Ez szakasztott ugyanaz a konstrukció, csak sima kerekekkel. Az előnye az, hogy sík terepen sokkal jobban lehet vele gyorsulni, viszont a sárban biztosan nem lesz használható. Mindenesetre a felszállás nekifutásból nagyon jó móka egy ilyen kis játékszerrel, és a földet érés is érdekes a kerekek segítségével. A kétéltű járgányt mindkét módban lehet használni, földön és levegőben is megállja a helyét. Rendelkezik még egygombos visszatérés és 360 fokos bukfenc funkcióval is. Ez a különleges gyerekjáték elég olcsónak mondható a 8600 forintos árcédulájával. 
 
Link >>
 
Mini porszívó – Tartsd tisztán a kocsid! 
 
Indul az autótakarítási szezon, ami nem jelenthet mást, mint hogy ideje beszerezni egy porszívót a hőn szeretett kocsinkhoz. Ilyen mini eszközből itthon is rengeteg van, de elég drágák és általában túl nagyok is. Ennek a tisztítóeszköznek viszont az az erőssége, hogy akkumulátorról működtethető és megfelelően kicsi a porgyűjtő rések eléréséhez is. A töltése USB-ről lehetséges, így számítógépről, de akár szivargyújtós töltőfejről is pumpálhatunk bele energiát. Természetesen nemcsak a járgány, hanem a háztartás minden területén használható, így például a klaviatúra portalanítása is gyerekjáték vele. Egyszerű használata és kis mérete különlegessé teszi a terméket, de alacsony ára sem tartozik a rossz tulajdonságai közé, ugyanis már 5000 forintért megvásárolható. 
 
Link >>  
www.rendeljkinait.hu
2018.04.06
|
(17 kép)


Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.